Vouchere de Reducere
Sejur Delta pentru Toti 3 nopti - de la 899lei/pers! Foloseste Voucherul de Reducere! Alege vacanta in Delta Dunarii de aici

Gulliver Delta Resort 4* ofera in anumite perioade, vouchere de reducere cu o valabilitate limitata care se adreseaza diverselor categorii de public in functie de strategiile de marketing pentru care optam!

Vouchere constau in oferirea sumei de bani scrisa pe fata voucherului pe care turistii o pot folosi exclusiv la complexul nostru turistic in urma realizarii unei rezervari in conditiile specificate pe voucher, si se cumuleaza (se adauga) cu reducerile care deja sunt valabile!

VOUCHER CADOU 150 RON

Este valabil pentru fiecare cameră rezervată, pentru sejururi din plin sezon în perioada: 18 iunie – 07 septembrie. Pentru perioadele din extrasezon: 06 aprilie – 15 iunie și 10 septembrie – 02 noiembrie, valoarea voucherului este de 100 de ron!

Voucherul este valabil pentru rezervari făcute până la data de 31 martie 2023, și pentru fiecare camera rezervată se ia în considerare un singur voucher!

La înscriere trebuie să comunicați agentului, seria voucherului dumneavoastră:

Sejur Delta pentru Toti 3 nopti - de la 899lei/pers! Foloseste Voucherul de Reducere! Alege vacanta in Delta Dunarii de aici