Team Building & Evenimente festive

Stim ca in viata fiecaruia dintre noi apare din cand in cand acel moment unic, pe care simti nevoie sa-l imparatsesti, intr-o maniera festiva, cu toti cei dragi tie. Fie ca e nunta, botez, aniversare sau orice alt moment festiv, putem organiza in interiorul restaurantului petreceri de pana la 50 de persoane, iar pe terasele complexului nostru turistic pot sarbatori in jur de 80 – 100 de invitati.

Gulliver Delta Resort organizeaza o gama varianta de evenimente in Delta Dunarii, de la tabere pentru copii si adulti pana la teambuilding, conferinte, lansari de produse, evenimente corporate sau momente festive. Echipa noastra va pune la dispozitie o gama variata de activitati, gen:  safari in Delta, jocuri adaptate temei evenimentului, partide de pescuit, concursuri personalizate, momente de relaxare, sala de conferinte, karaoke, seri de dans si muzica live cu artisti lipoveni etc.

Pentru un eveniment de exceptie, fie ca e vorba despre copii sau despre adulti, te rugam solicita o oferta personalizata, folosind linkul pentru sectiunea Contact.