Plimbari cu Barca

Excursiile optionale organizate de catre Gulliver Delta Resort 4* Murighiol sunt realizate cu ambarcațiuni moderne tip Corsar 700 Tour și Corsar 710 Trip, acoperite cu prelate, pentru a proteja turistii de soare si de vremea mai putin favorabila.

 

Date fiind multiplele accidente pe Dunare care pun an de an in pericol turistii si ambarcatiunile, ne-am straduit sa selectam conducatori de ambarcatiuni responsabili, cu experienta indelungata, buni cunoscatori ai zonei, care sa va poarte in siguranta  in locuri superbe ale Deltei si sa va ofere  experiente  autentice;  memorabile.

 

Preturi excursii optionale cu barca:

AMURG IN REZERVATIE – barca – 2 – 2,5 ore

 • Facem o plimbare cu barca, înconjurați de atmosfera romantică ce învăluie întregul ținut al Deltei în preajma asfințitul, pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat splendidul spectacol de lumină și culoare.Traseul de bază este: Canalul Uzlina – Lacul Uzlina – Lacul Pojarnia  – Lacul Chiril – Canalul Uzlina. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
 • 100 lei / persoana

DESCOPERA DELTA – barca – 2 – 2,5 ore

 • Ne plimbăm relaxați pe traseul Canalul Uzlina – Lacul Isaccel  – Lacul Durnoliapca – Lacul Isac – Canalul Uzlina. Prilej ideal de a savura pe îndelete flora si fauna unice în lume ale acestui colț de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
 • 100 lei / persoana 

MISTERELE PADURII LETEA – barca – 4-5 ore

 • Excursia se realizează pe următorul traseu: Murighiol – Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crișan – Braț Sulina – Canal Magearu – Pădurea Letea. Profităm de ocazie pentru a descoperi comunitatea izolată de lipoveni autentici de la Letea, pădurile de nisip cu stejari unici în Europa și, dacă avem noroc, faimoasele herghelii de caiTransferul la padurea Letea nu este inclus în preț (25 lei/persoana – se achita la fata locului.  Se realizeaza cu căruțele sau cu alte mijloace de transport locale.
 • 220 lei / persoana  

SULINA – ORASUL PIRATILOR – barca – 5-6 ore

 • La Sulina (vechea capitală a piraților, unde se varsă Dunărea în Marea Neagră) ne deplasăm pe traseul:  Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crișan – Braț Sulina. Opțional turiștii pot face o plimbare pe faleza care mai pastrează încă ceva din parfumul de odinioară, vizităm Biserica cu mozaicuri, Vechiul Far, Muzeul renumitului scriitor Jean Bart etc. Optional timp liber pentru plajă.
 • 220 lei / persoana

FARMECUL PLAJELOR VIRGINE DE LA SF. GHEORGHE – barca – 5-6 ore

 • Pornim către Sf. Gheorghe pe următorul traseu: Uzlina – Brațul Sf. Gheorghe – sat Sf. Gheorghe – și retur. Vizităm micul sat pierdut între Dunăre și mare, admirăm arhitectura locală și ne îndreptăm către una dintre cele mai virgine plaje ale României.
 • 220 lei / persoana

PADUREA CARAORMAN – barca – 4-5 ore

 • Este prilejul ideal să vizităm unul dintre cele mai importante obiective turistice din nordul Deltei: Padurea Caraorman.Este o arie protejata de interes national unde se pot vedea diverse specii de arbori si arbusti (specii seculare de stejar), cateva specii de mamifere (vidra, chitcan), precum si pasari (vultur codalb, corb comun, etc). Transferul la padurea Caraorman nu este inclus în preț (30 lei/persoana – se achita la fata locului).
 • 220 lei / persoana

SULINA – LETEA – barca – 7-8 ore

 • Profităm de cea mai bună ocazie pentru a ne bucura, într-o singură zi, de unele dintre cele mai interesante atracții turistice ale Deltei Dunării. Un tur în care, printre altele, se vizitează obiectivele turistice prezentate în excursiile: Sulina, orașul piraților și Misterele Pădurii Letea (transferul se achita la fata locului – 25 lei/persoana)
 • 330 lei / persoana

 

Copiii pana-n 5 ani au reducere 50% din pretul de adult!