Despre noi

TRADIȚIE ȘI BUN GUST ÎN STIL LIPVENESC  
GULLIVER DELTA RESORT 4* este amplasat pe malul apei, la marginea localității Murighiol, într-un cadru natural de excepție. Complexul relativ nou, cu casute date in folosinta in 2020, are elemente arhitecturale ce amintesc de vechile conace lipovenești. Oaspeții se pot bucura aici de servicii turistice inspirate din tradițiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechilor comunități de pescari staroveri, stabiliți la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vremea lui Petru cel Mare.

Murighiol este o localitate pitorească tipic doborgeană, situată între ţărmul estic al lacului Razelm şi braţul Sfântu Gheorghe. Punct de plecare în descoperirea adevăratelor monumente ale naturii, Murighiol este mărginit de un păienjeniș de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice.

Pentru zilele în care ne dorim sa ne încărcăm bateriile putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscină, răsfățul cu ceai la samovar, pescuit de pe ponton sau dormitul in hamace pe terasa ori la umbra unei salcii.

Copiii au la dispoziție un loc de joacă dotat cu balansoare, tobogane și leagăne, iar toți membri familiei se pot bucura de activități recreative precum: tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, șah sau table.

Posibilități de explorare a împrejurimilor
Cand vrem să savurăm farmecul Deltei Dunării avem la dispoziție o flotă proprie de șalupe rapide, acoperite sau descoperite, care ne poartă către cele mai tainice secrete ale acestui paradis inclus în patrimoniul UNESCO. Din program nu lipsesc îndrăgitele excursii la Sulina, Letea ori Sfantu Gheorghe sau interesanta Peterecere Lipovenească întreținută de unul dintre ansamblurile locale de dansatori lipoveni, de la care nu lipsesc shut-urile de votcă, ceaiul la samovar și piroskile.
Pasionaților de istorie le sunt puse la dispoziție microbuze către Cetatea Istria, Cetatea Enisala sau Martirion de la Niculițel, monument unic, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini. Turiștii cu înclinații cultural-religioase pot vizita Mănăstirea Celic Dere, Mănăstirea Cocoș și Mănăstirea Saon.