Delta pentru toți light all inclusive – toamna 2024

Delta pentru toți light all inclusive – toamna 2024

Last minute reducere -50%

GULLIVER DELTA RESORT 4* Murighiol

Tarifele sunt în lei/ persoană/ sejur în camera dublă.

Prețurile valabile sunt cele scrise cu verde, care au reducerea inclusă.

Servicii incluse:
– Cazare număr nopți în funcție de programul ales;
– Masă în regim light All inclusive tip bufet (mic dejun, pranz si cina). Mesele conțin, prin rotatie, preparate  traditionale, la fiecare masa fiind prezente atat preparate din peste cat si din carne precum pui sau porc.  Meniul de peste include preparate tip storceagul, bors de peste, saramura, plachia, peste la gratar etc. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complexul nostru turistic! Mai multe detații la finalul acestei prezentări;
– Pachetul de băuturi soft drinks all inclusive cuprinde: vin alb, vin roșu, roze, bere, sucuri, apă plată,  cafea, ceai;
– Gustări
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre si vodca la intrare);
– Acces gratuit la piscina (functionala mai-septembrie, in functie de conditiile meteo), umbrelute si sezlong;
– Acces gratuit la biblioteca;
– Acces gratuit la locul de joacă pentru copii;
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, tenis de masa, fotbal în iarbă,  șah, table, darts, carti de joc, rummy,  volei etc ;
– Pescuit de pe ponton;
– Parcare gratuita;

Suplimente/ Reduceri Copii/ Adulți în triplă: 

Copii între 0 – 3,99 ani, cazati in camera cu adultii, au gratuitate

Copii între 4 – 11,99 ani, cazati in camera cu adultii, platesc supliment de 400 lei/ tot sejurul

Copii între 12 – 17,99 ani, cazati in camera cu adultii, platesc supliment de 600 lei/ tot sejurul

Al treilea adult in camera plateste un supliment de 700 lei/ tot sejurul

Camerele au si canapea extensibila!

 

Condiții de plată;
– avans 50% la înscriere; – diferența cu 7 zile înainte de intrarea în locație.

 

Rezumat orientativ meniu all inclusive:

Mic dejun: meniu clasic cu salate, brânzet, mezel rece, mezel cald, oua (fierte, ochiuri, omletă etc prin rotație), lapte, unt, gemuri, iaurt etc.

Prânz: 2 ciorbe (una de pește, una de legume și carne), un fel de bază din pește (prăjit, grătar, saramură, plachie, la tavă etc .-  prin rotație), un fel de bază din carne (grătar, la tavă, la tigaie, în diverse combinații etc – prin rotație), mămăligă, ardei, mujdei, câteva preparate pe bază de legume (cartofi diverse stiluri, fasole verde, iahnie, varză călită, legume mexicane, mazăre – prin rotație), paste, salate, fructe etc.

Cină: un fel de bază din pește (prăjit, grătar, saramură, plachie, la tavă etc. prin rotație), un fel de bază din carne (grătar, la tavă, la tigaie, în diverse combinații etc. – prin rotație), mămăligă, ardei, mujdei, câteva preparate pe bază de legume (cartofi diverse stiluri, fasole verde, iahnie, varză călită, legume mexicane, mazăre – prin rotație), paste, salate, desert etc.

Programul si meniul pot suferi modificari, in functie de conditiile meteorologice sau de alte aspecte neprevăzute.