Excursii optionale

Excursii opționale
În timpul plimbărilor cu barca pe lacuri și canele sau al excuriilor cu microbuzul în descoperirea obiectivelor istorice, turiștii au parte de cele mai frumoase experiențe de vacanță. Ambarcațiunile noastre de ultimă generație își poartă oaspeții atât pe distanțe scurte, către habitatul celor mai interesante specii de păsări din Rezervația declarată patrimoniu UNESCO, cât și pe distanțe mai lungi, prin cele 10 excursii opționale.

AMURG IN REZERVATIE – barca – 2 ore

 • Facem o plimbare cu barca, inconjurati de atmosfera romantica ce invaluie intregul tinut al Deltei in preajma asfintitului, pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat splendidul spectacol de lumina si culoare. Traseul de baza este: Canalul Uzlina – Lacul Uzlina – Lacul Pojarnia – Lacul Chiril – Canalul Uzlina. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.

 • 100 lei / persoana 

PETRECERE LIPOVENEASCA – 3 ore (oferta valabila pentru min 16 persoane)

 • Petrecem in stil lipovenesc, asa cum doar gazdele noastre stiu s-o faca, prin cantece, dansuri, voie buna si gustari surpriza, cu unul din ansamblurile locale de lipoveni. De pe mese nu vor lipsi shut-urile de votca, ceaiul la samovar si preparate ca piroskile sau similare. La plecare toti oaspetii vor pastra amintire fotografiile pe care le fac costumati cu piese vestimentare din garderoba portului popular lipovenesc.

 • 135 lei / persoana

DESCOPERA DELTA – barca – 2 ore

 • Ne plimbam relaxati pe traseul Canalul Uzlina – Lacul Isaccel – Lacul Durnoliapca – Lacul Isac – Canalul Uzlina. Prilej ideal de a savura pe indelete flora si fauna unice in lume ale acestui colt de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.

 • 100 lei/pers 

LOCURI SFINTE SI ISTORIE CRESTINA IN DOBROGEA – microbuz – 4 ore

 • Vizitam faimosul Martirion de la Niculitel, monument unic, singurul loc din lume unde au fost descoperite moastele a sase martiri crestini Manastirea Cocos (unde se afla moastele celor 4 martiri crestini: Zotic, Camasie, Filip si Atal), Manastirea Saon (unde se afla o parte din moastele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie mitropolitul) si Manastirea Celic Dere (unde se afla Icoana care se curata singura).

 • 150 lei/pers 

MISTERELE PADURII LETEA – barca – 4-5 ore

 • Excursia se realizeaza cu barci moderne din flota proprie pe urmatorul traseu: Murighiol – Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crisan – Brat Sulina – Canal Magearu – Padurea Letea. Profitam de ocazie pentru a descoperi comunitatea izolata de lipoveni autentici de la Letea, padurile de nisip cu stejari unici in Europa si, daca avem noroc, faimoasele herghelii de cai salbatici. Transferul la Padurea Letea nu este inclus in pret (25 lei/persoana – se achita la fata locului). Se realizeaza cu carutele sau cu alte mijloace de transport folosite in plan local.

 • 220 lei/pers

SULINA – ORASUL PIRATILOR – barca – 5-6 ore

 • La Sulina (vechea capitala a piratilor, unde se varsa Dunarea in Marea Neagra) ne deplasam pe traseul: Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crisan – Brat Sulina. Facem o plimbare pe faleza care mai pastreaza inca ceva din parfumul de odinioara, vizitam Biserica cu mozaicuri, Vechiul Far, muzeul renumitului scriitor Jean Bart etc. Optional timp liber pentru plaja.

 • 220 lei/pers 

FARMECUL PLAJELOR VIRGINE DE LA SF. GHEORGHE – barca – 5-6 ore

 • Pornim catre Sf. Gheorghe pe urmatorul traseu: Uzlina – Bratul Sf. Gheorghe – sat Sf. Gheorghe – si retur prin rezervatie – Caraorman – Uzlina. Vizitam micul sat pierdut intre Dunare si mare, admiram arhitectura locala si ne indreptam catre una dintre cele mai virgine plaje ale Romaniei. 

 • 220 lei/pers 

MARELE TUR AL DOBROGEI DE SUS – microbuz – 8-10 ore (oferta valabila pentru min 6 persoane)

 • Este prilejul ideal sa vizitam unele dintre cele mai importante obiective turistice din nordul Dobrogei. Din program nu lipsesc: Martirionul de la Niculitel, Moastele de la Manastirea Cocos, Manastirea Celic Dere, Lacul Razim,  Cetatea Istria (prima localitate atestata documentar, din Romania) etc.

 • 320 lei/pers 

MARELE TUR AL DELTEI DUNARII – barca – 7-9 ore (oferta valabila pentru min 8 persoane)

 • Profitam de cea mai buna ocazie pentru a ne bucura, intr-o singura zi, de unele dintre cele mai interesante atractii turistice ale Deltei Dunarii. Un tur in care, printre altele, se viziteaza obiectivele turistice prezentate la excursiile: Sulina, orasul piratilor si Misterele padurii Letea (transferul la padure nu este inclus – 25 lei/persoana – se achita la fata locului).

 • 320 lei/pers