Despre noi

TRADIȚIE ȘI BUN GUST ÎN STIL LIPVENESC LA PENSIUNEA GULLIVER DELTA RESORT 4? MURIGHIOL
Pentru a înțelege cu adevărat Delta Dunării trebuie să o descoperim măcar o dată pe an, să ne bucurăm de plimbările cu barca pe lacurile de smarald dantelate cu vegetație luxuriantă și să testăm delicioasele preparate tradiționale lipovenești.
In cadrul complexului se afla si casute de 4*, care ofera turistilor aceleasi conditii precum camerele de 4* din corpul central (atat ca suprafata a camerelor si bailor, cat si ca dotari).Camerele noi, spatioase (24 mp), dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur împrejurul piscinei situată la doar cativa pași de malul lacului.
Turiștii cazați in casute, beneficiază exact de aceleași servicii ca și turiștii din corpul central, având acces în aceleași timp cu aceștia la absolut toate facilitățile hotelului (bar, restaurant, piscină, terasă, jocuri, pescuit de pe ponton etc.).

LOCATIA
Pe malul apei, la marginea localității Murighiol, într-un cadru natural de excepție, se află GULLIVER DELTA RESORT 4?. Pensiunea este noua (parțial data în folosință în 2016 sub denumirea de PENSIUNEA LA LIPOVEANU, parțial în 2018) și are elemente arhitecturale inspirate din vechile conace lipovenești. Oaspeții se pot bucura aici de servicii turistice inspirate din tradițiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechilor comunități de pescari staroveri, stabiliți la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vremea lui Petru cel Mare.
Murighiol este o localitate pitorească tipic doborgeană, situată între ţărmul estic al lacului Razelm şi braţul Sfântu Gheorghe. Punct de plecare în descoperirea adevăratelor monumente ale naturii, Murighiol este mărginit de un păienjeniș de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice.

RELAXARE
Pentru zilele în care ne încărcăm bateriile putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscină, răsfățul cu ceai la samovar, pescuit de pe ponton sau tolănit îm hamace în grădina luxuriantă.

Copiii au la dispoziție un loc de joacă dotat cu balansoare, tobogane și leagăne, iar toți membri familiei se pot bucura de activități recreative precum: tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, șah sau table.

FACILITATI
Întinsă pe o suprafață generoasă cu vederi spectaculoase asupra lacului Murighiol, Pensiunea Gulliver Delta Resort 4? dispune de 10 camere matrimoniale decorate în stil rustic-lipovenesc, fiecare este dotată cu aer condiționat, invertor, tv-led, mini-bar, acces internet wi-fi. Camerele au grup sanitar propriu ce dispun de articole de toaletă gratuite și uscătoare de păr.
Gulliver Delta Resort 4? este excelent amplasat pentru a ne bucura aici de unele dintre cele mai interesante priveliști. Locația este ideală atat pentru familii cu copii dornice de aventuri pe meleaguri lipovenești, dar și pentru seniorii în căutare de relaxare ce beneficiază aici de reduceri la vacanțele de 4 zile și 5 zile.

Posibilități de explorare a împrejurimilor
Cand vrem să savurăm farmecul Deltei Dunării avem la dispoziție o flotă proprie de șalupe rapide, acoperite sau descoperite, care ne poartă către cele mai tainice secrete ale acestui paradis inclus în patrimoniul UNESCO. Din program nu lipsesc îndrăgitele excursii la Sulina, Letea ori Sfantu Gheorghe sau interesanta Peterecere Lipovenească întreținută de unul dintre ansamblurile locale de dansatori lipoveni, de la care nu lipsesc shut-urile de votcă, ceaiul la samovar și piroskile.
Pasionaților de istorie le sunt puse la dispoziție microbuze către Cetatea Istria, Cetatea Enisala sau Martirion de la Niculițel, monument unic, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini. Turiștii cu înclinații cultural-religioase pot vizita Mănăstirea Celic Dere, Mănăstirea Cocoș și Mănăstirea Saon.